EDELSTEENLEGGINGEN

Er zijn verschillende methodes voor edelsteen, of kristal leggingen. De diepgang en het resultaat van een kristal (e.a. stenen) legging is voornamelijk afhankelijk van de ontwikkeling in eigen verlichtingsprocessen van de kristalmaster en de ontwikkeling en spelende thema's bij van de cliënt.

Voorbeeld van een Edelsteensteenlegging bij Praktijk Bewuster Leven

Als kristalmaster-healer-reader heb ik werkelijk contact met het wezen van de kristal (en mineralen) wereld, Moeder Aarde en het ontwikkelingsproces van de cliënt. Er kunnen dan intense en ongelofelijk mooie energieën binnen komen tijdens een dergelijke sessie. De kristallen, de cliënt en ikzelf zijn dan opgenomen in het Eenheidsbewustzijn. 

Ik stel vast door contact met de kristallen en energetisch testen welke kristallen mee willen helpen bij de legging (een ruime keus aanwezig) en weet ook wat ze zullen gaan doen voor de ontwikkeling of het betreffende chakra. Er bestaan op dit niveau geen boekjesaanwijzingen meer, van dit kristal hoort bij dat chakra en die bij dit chakra. De kristallen nodigen zichzelf uit en weten wat ze zullen doen, ze werken volkomen samen met lichtwezens, het lichaam en het bewustzijn van de cliënt en met mij als kristalmaster. Ze vertellen zelf, hoe en waar en in welk patroon ze moeten liggen.

Ik biedt de mogelijkheid om kristal leggingen te ervaren. De kosten hiervan zijn € 45,- Aanbevolen wordt dat u hiervoor gemakkelijke loszittende kleding draagt liefst van natuurlijke stoffen. De totale duur van deze ervaring is ca. 1,5 uur. De duur van de legging is ca 1 uur. De resterende tijd wordt besteed aan het doorspreken van de spelende thema's en wensen en behoeften van u voor deze ervaring. Bel voor het maken van een afspraak met +31 (0)46 4858068 of +31(0)6 44673554.