Reiki inwijdingen en opleidingen

U kunt bij mij op individuele basis terecht voor Reiki inwijdingen van alle niveau's. Dus geen groepen en wachten op anderen tijdens het inwijdingsritueel. De inwijdingsruimte wordt ook volledig energetisch afgestemd op u met daarin een persoonlijke edelsteenlegging.

Ik verzorg de traditionele Usui reiki inwijdingen en opleidingen. Ik ben niet aangesloten bij de Reiki alliantie en sta dus te boek als een zogenaamde vrije Reiki master. Mijn eigen opleiding heb ik genoten bij Tonny de Beer voor het Reiki 1 deel en bij Adri en Willemien Ruiter voor Reiki 2 en de master delen 3A en 3B. Deze inwijdingen werden dus door 2 reiki masters gedaan waarvan de een Alliantie master was en de ander vrije master. De energie was exact gelijk wat mij gesterkt heeft in de overtuiging dat het formele en vooral zeer dure aspect van de alliantie niet voor mij bedoeld was. Ik ben dus verder gegaan als vrije Reiki master en heb sindsdien vele inwijdingen mogen verzorgen wat voor mij steeds een bijzondere ervaring is.

Het Reiki proces is een zeer persoonlijk proces en ik hanteer dan ook geen "voorschriften" betreffende doorlooptijd en tempo. U meld zich aan voor het proces als U denkt/voelt er klaar voor te zijn. van alle trainingen/inwijdingen ontvangt u een syllabus die ik zelf geschreven heb en een certificaat dat algemeen erkent is voorzien van mijn persoonlijke master stempels.

darkclouds.jpg

Kosten:

Reiki 1: Duur 2 dagen (niet noodzakelijkerwijs aaneengesloten) € 125,-

Reiki 2: Duur 1 dag €  175,-

Reiki 3A: (Reiki Master) Duur 1 dagdeel €  175,-

Reiki 3B: (Reiki Teacher) Duur 1 dagdeel €  175,-

Reiki master totaal, dus 3A en 3B in een reservering €  300,-

Indien U het traject elders heeft aangevangen en bij mij wenst door te zetten is het wel noodzakelijk de behaalde certificaten mee te nemen.

Bel gerust of kom eens langs om het traject wat u wenst te bespreken en evt. een afspraak in te plannen.