RESONANTIE ONTKOPPELING:

Dit is een volledig nieuw, sterk vereenvoudigd en vooral zeer diepgaand systeem, ontwikkelt om op eenvoudige wijze ontkoppeling van energetische belastingen in ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele systeem mogelijk te maken. Het systeem is een eigen ontwikkeling. Tijdens de toepassing van de bodycode werd steeds duidelijker dat de bodycode voor veel mensen zeer complex is en totale ontkoppeling van alle energetische belastingen een nagenoeg onmogelijke opgave zou zijn. Er zijn simpelweg te veel belastingen om ze een voor een op te gaan ruimen.

Tevens bleek tijdens onze toepassingen dat het voor het systeem niet nodig is om alle zaken in detail in ons bewustzijn te halen. Daarnaast hebben we ontdekt dat het mogelijk is om groepen energetische belastingen die gerelateerd zijn aan klachten en/of onbalans in een keer te ontkoppelen.

KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN:

HOE TE LEREN?

U kunt een afspraak maken voor een sessie waarin ik u de grondbeginselen van deze methode uitleg.

U leert in deze sessie tevens om uw lichaam (complete energetisch systeem) uit te testen middels spiertesten.

Alternatief kunt u bij mij ook leren om dit te testen middels de biotensor of pendel.

U leert het systeem toe te passen en past het onder mijn begeleiding toe.

U krijgt de volledige instructie in een hand out mee en kunt meteen vanaf dat moment zelfstandig aan de slag.

Na een tweetal weken is er een follow up afspraak en wordt gekeken waar eventueel nog zaken aangepast moeten worden.

Indien u op emotioneel niveau ontkoppelt kan het zijn dat er aanvullende counseling noodzakelijk is. Het helpt u om bewust te worden van hoe u in het leven staat en vooral om patronen te doorbreken die uw groei en ontwikkeling in de weg staan.


U kunt uiteraard in combinatie met deze methode of los hiervan bij mij terecht voor coaching en counseling maar het staat u uiteraard vrij deze hulp elders te zoeken.

KAN IEDEREEN DIT LEREN?

De enige voorwaarde is dat u een methode voor zelftesten leert toe te passen. In sommige situaties blijkt dit niet te lukken. In dit geval zijn er echter nog een aantal mogelijkheden:

WAT ZIJN DE KOSTEN?