Toepassen van de Resonantie Ontkoppel methode

Workshop in het teken van het leren ontkoppelen (verwijderen) van opgeslagen, belastende energie uit uw systeem (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel lichaam).

Ontkoppel oude energetische belastingen in uw systeem en creëer ruimte voor verandering.

Dit is een volledig nieuw, sterk vereenvoudigd en vooral zeer diepgaand systeem, ontwikkelt om op eenvoudige wijze energetische belastingen uit ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele systeem mogelijk te maken. Het systeem is een eigen ontwikkeling. Het is een doorontwikkeling van de Bodycode, het systeem van Bradley Nelson. Tijdens de toepassing van de bodycode werd steeds duidelijker dat de bodycode voor veel mensen zeer complex is en totale ontkoppeling van alle energetische belastingen een nagenoeg onmogelijke opgave zou zijn. Er zijn simpelweg te veel belastingen om ze een voor een op te gaan ruimen.
Tevens bleek tijdens onze toepassingen dat het voor het systeem niet nodig is om alle zaken in detail in ons bewustzijn te halen. Daarnaast hebben we ontdekt dat het mogelijk is om groepen energetische belastingen die gerelateerd zijn aan klachten en/of onbalans in een keer te ontkoppelen. Door dit verder uit te werken ontstond een nieuw systeem, de resonantie ontkoppeling.

KENMERKENDE EIGENSCHAPPEN:

Tijdens deze workshop behandel ik de kern elementen van de Bodycode en leer ik u de methode van resonantie ontkoppelen voor u zelf en anderen toe te passen.

Wordt gegeven door Jos Kostjens, Praktijk Bewuster Leven.

PROGRAMMA:

KOSTEN VOOR DEZE TRAINING:

€ 50,-  (1 dagdeel) Individueel.

€ 45,- bij deelname van 2 of 3 personen

€ 35,- bij deelname van 4 t/m 8 (maximaal aantal deelnemers) personen

UW VOORDEEL TIJDENS DEZE TRAINING?

De training wordt gegeven bij Crystal Quest: 

Vleugelmorgenstraat 33

6171 NN Stein (Limburg)

Nederland.

Ik verheug me er op u te helpen met het leren werken met deze waardevolle methode!

Jos Kostjens; Crystal Quest en Praktijk Bewuster Leven.